Dutch English Finnish French German Italian Norwegian Spanish Swedish

Der er åbent hele året - næsten.

Fra midten af august til december har vi åbent i weekenderne samt efterårsferien - er i 6 eller flere, som ønsker at overnatte på en hverdag i denne periode, er du velkommen til at ringe på 20 33 56 82.

Fra 1. december til 1. april kun åbent efter aftale - det vil sige at du ikke kan booke på nettet, men du er altid velkommen til at ringe/skrive, hvis du har et ønske om overnatning i perioden 1. september til 30. april.

Fra påskeferien til juni har vi åbent i weekenderne samt påskeferienferien - er i 6 eller flere, som ønsker at overnatte på en hverdag i denne periode, er du velkommen til at ringe på 20 33 56 82.

I vinterperioden har vi ofte overnattende gæster, der over en lidt længere periode ger vil opleve den fred og ro, der findes på en ø. Måske en bog der skal skrives færdig eller et projekt, som skal finpudses. Forår og efterår er det perfekte tidspunkt for grupper på 9-12 personer og virksomheder. Her kan du leje hele mejeriet så i har det for jer selv. Vi kan tilbyde fuld forplejning og stille et mødelokale med projektor til rådighed. Guided tur på Askø og Lilleø kan også arrangeres.

I sommermånederne er mejeriet den ideelle overnatningsmulighed for singler, par og familier. Vi har, udover 5 dobbeltværelser og et familie værelser med plads til 4 voksne eller en kombination af voksne og børn som giver 4. Du er altid meget velkommen til at ringe på 20 33 56 82, så vi kan aftale hvordan Askø Mejeri kan blive den perfekte ramme for dit besøg.