Dutch English Finnish French German Italian Norwegian Spanish Swedish

Det er en stor beslutning at bosætte sig på en ø. Er det som en moderne Robinson Crusoe, hvor man er helt alene på en ny måde, er der et socialt fællesskab med gode kvaliteter eller er det som at bo på landet. Inden du kaster dig ud i en investering i en ejerbolig på Askø, kan du på lejebasis prøve Askø og Lilleø af.

Hvis du vil se om Askø og Lilleø er et godt sted for dig, kan du leje en af to fuldt møblerede prøveboliger i perioden fra oktober til april.

Den ene bolig er øens gamle mejeri, som er en fuldt moderniseret ca. 300 m2 bolig i to etager, beliggende midt i Askø by - med en herlig havudsigt. Du kan se billeder af huset på denne side her.

Den anden bolig er et 90 m2 stort renoveret sommerhus i første række, med en flot havudsigt beliggende ca. 600 meter fra Askø by. Der er fire værelser omkring et stort rum, som fungere som køkken, spisestue, opholds- og hyggerum. Du kan se billeder af huset her.

Boligerne udlejes til en rimelig husleje, hvortil der kommer forbrug af el (der er varmepumpe i begge boliger) , vand og internet (Der er fibernet i begge boliger). Jeg vil være på øen hele tiden og hjælpe jer i gang med ø-livet.

Er du interesseret i at prøve at bo på en ø i en periode fra oktober til april, bedes du kontakte Michael Hansen tlf. 20335682 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.