Telefon: +45 20 33 56 82

Du kan se hvilke værelser der er ledige og booke direkte online.

Book et værelse Send en mail

Dutch English Finnish French German Italian Norwegian Spanish Swedish

På Askø mødes du af gæstfrihed, nærvær og hjælpsomhed overalt. Øens gæster bliver altid meget venligt behandlet, og vi viser med stolthed øen frem, deler dens mange muligheder og fortæller med glæde nogle af de mange fortællinger, som knytter sig til øen.

Kort fortalt findes der ikke noget der er værd i livet, som ikke findes på Askø og Lilleø.

Askø Mejeri byder på enestående overnatningsmuligheder i en nænsomt restaureret historisk industriel bygning, der rummer mange fortællinger - dem fortæller vi gerne. Husets rum er indrettet med en kombination af klassisk dansk design, kunst, dansk kunstindustri og antikke møbler med gode historier. God plads, gennemførte detaljer, komfort og funktionel indretning bidrager til husets rolige og harmoniske stemning.

På Askø finder du en mageløs uspoleret natur med masser af fugle. Om natten er der rigtig mørkt og himlen er ikke lysforurenet af lys fra store byer. Derfor kan du se mange flere stjerner på Askø end i større byer.

Vandet omkring øen giver nydelse og oplevelser. Vi trives ved vandet, er aktive på vandet og nyder livet i vandet. Med børnevenlige strande, ideelle betingelser for sejllas med kajak og ikke så ringe betingelser for kitesurfing og vindsurfing, har du oplevelser til gode på Smålandshavet rundt om Askø.

Øen giver dig ro i sjælen – du kan mærke det allerede på færgen, hvor du begynder at slappe af. Når du kører fra færgen og møder de første mennesker som hilser venligt, glemmer du alt om hamsterhjulet og dagligdagens problemer. Den største udfordring møder du, når du skal hjem, for det har du ikke rigtig lyst til.

Hvis du skal overnatte på Askø, er det gamle mejeri på Askø det oplagte valg. Hyggelige personligt indrettede værelser med sjæl og et køkken udover det sædvanlige, hvad angår kvalitet og mængder. Er du veganer, eller ønsker du gluten- og lactosefri mad, er vi helt fokuseret på, at du får den perfekte oplevelse. Hele din familie og din hund er velkomne. Når vi er få, bliver du ekstra forkælet og når vi er mange oplever du den helt rigtige pensionat-stemning, som du kender den fra f.eks. TV2-serien Badehotellet.